Colanți femei – ghid de bună purtare

Deși colanții femei au devenit acum un element de bază pe care să-l ai în garderoba ta, nu toate femeile știu să arate cel mai bine cu ei. Motivul este simplu: efectul lor strâns nu iartă nici un pas greșit de modă. Cu toate acestea, colanții de la Ina Fashion sunt probabil una dintre cele mai ușor de asortat piese vestimentare dacă știi cum să procedezi. Cum să porți colanții? Răspunsul de mai jos!

Fă o alegere corectă a pantofilor

Colanții rimează cel mai adesea cu confort, așa că uităm de pantofii cu toc care vor fi mult prea sofisticați dacă nu ai chef să mergi în ei. Moda evoluează, nimeni nu te va învinovăți că ieși cu un look casual.

Ce pantofi să porți cu colanți de la Ina Fashion? În schimb, optează pentru adidași sau pantofi metalici sau cu imprimeu leopard care vor adăuga o notă trendy unui look relativ simplu și sobru.

Da, colanții pot să fie șic!

Nu îți fie teamă să gândești în afara cutiei și să te răsfeți cu cele mai originale modele de colanți. Modele transparente, imprimate, din vinil, în carouri… colanții sunt în zilele noastre modele de pantaloni de sine stătători și a nu profita de multitudinea de posibilități care îți  stau la dispozitie ar fi păcat. Nu ești fan al   colanților couture? Atunci combină colanții tăi negri din bumbac cu pantofi care ies în evidență!

Piele, catifea… Alegerea materialului potrivit pentru colanți

Alegerea unei ținute grozave cu colanți negri nu a fost niciodată mai ușoară. Dar dacă am schimba puțin lucrurile? Astăzi, colanții vin în diferite materiale și devin din ce în ce mai șic, este cazul colanților din piele de exemplu. Obiectivul? Să îi poți purta pe ca niște pantaloni și nu ca o îmbrăcăminte sport. Împreună cu o cămașă largă din denim și botine din piele neagră sunt cei care îți vor oferi un aspect rock’n’roll. Toamna sau iarna, o haină lungă cu un stil mai boyish va fi perfectă pentru a îți ține de cald!

Combină colanții cu topuri largi

Atenție, deoarece colanții din bumbac nu sunt chiar niște pantaloni! Pentru a fi confortabili toată ziua, este mai bine să-i porți cu topuri destul de largi, astfel încât să cadă sub fese și să nu fie prea revelatoare. Cămașă boyfriend lejeră toamna, pulover larg iarna și tricou lejer vara, colanții de la au avantajul că sunt potriviți pentru toate anotimpurile!

Unele persoane, de asemenea, nu se simt la fel de confortabile în colanți și crop top. În acest caz, o cămașă pentru bărbați supradimensionată este exact partenerul tău de stil pentru a purta bine colanții în această iarnă. Cu pantofi înalți sau mocasini casual, poți crea un look atât elegant, cât și casual. Acest lucru funcționează atât pentru o seară de întâlnire, cât și pentru o întâlnire de birou

Ce lungime de colanți să alegi?

Un alt punct deloc de neglijat atunci când îți alegi colanții: lungimea. Într-adevăr, dacă sunt aleși prea scurti, pot deveni rapid pantaloni sport. De asemenea, vor tinde să taie piciorul, un lucru deloc grozav când suntem mici de înălțime, de exemplu! Dacă pantalonii scurți de ciclism sunt foarte la modă în acest sezon, pentru colanți ne mulțumim cu un model destul de lung, care coboară până la glezne.

Avatar Eduard

Autorul Articolului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte aticole relevante