De ce să investești într-un încărcător de calitate pentru telefonul tău

Achiziția unui telefon de ultimă generație reprezintă un efort financiar semnificativ, motiv pentru care multe persoane aleg să compromită calitatea accesoriilor pentru a face economii. Această abordare este însă care se poate dovedi a fi greșită pe termen lung deoarece poate conduce la deteriorarea dispozitivului, ceea ce va atrage costuri de reparații mult mai mari ulterior. Află de ce este important să investești în accesorii Apple de calitate și cumpără incarcatoare pentru iPhone de la MagGenius, la prețuri accesibile!

Încărcătoare originale VS. contrafăcute

Încărcătorul reprezintă cel mai important accesoriu de care ai nevoie pentru a putea utiliza telefonul în condiții optime. Calitatea acestuia influențează în mod direct performanța bateriei și, implicit, durata de utilizare în absența unei surse de energie. Totuși, nu orice încărcător este potrivit pentru telefonul tău și trebuie să cunoști care sunt principalele diferențe între o variantă originală și una contrafăcută pentru a înțelege de ce merită să plătești un preț mai mare la momentul achiziției:

Performanță

Viteza de încărcare este unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de achiziția unui nou încărcător, modelele Apple de ultimă generație putând să finalizeze un ciclu de încărcare în aproximativ o oră. La polul opus, încărcătoarele contrafăcute pot să genereze multe erori de încărcare, de cele mai multe ori fiind necesare câteva ore pentru ca bateria să ajungă la 100%.

Siguranță

Când cumperi un accesoriu pentru telefon trebuie să ai garanția că îl vei putea folosi în condiții de siguranță, lucru care nu se întâmplă în cazul încărcătoarelor fake. Din dorința de a păstra costurile de producție cât mai mici, se folosesc materiale de calitate îndoielnică și tehnologii neconvenționale, lucru ce poate determina supraîncălzirea acestora sau scurtcircuitarea, ceea ce este periculos atât pentru dispozitiv, cât și pentru utilizator.

Securitate

Dacă îți dorești ca datele tale să fie în siguranță și să te ferești de riscul de hacking, trebuie să ai mare grijă ce accesorii conectezi în telefon. Un cablu contrafăcut poate transporta viruși care să afecteze buna funcționare a dispozitivului sau care să favorizeze furtul de date.

Durată de viață

Deși este mai rentabil să cumperi un încărcător fake, durata de viață a unuia este foarte scurtă, ceea ce înseamnă că va trebui să cumperi numeroase bucăți într-un interval scurt de timp. Pe de altă parte, un încărcător Apple original poate funcționa în condiții optime ani la rând, fără să prezinte urme de deteriorare, datorită faptului că respectă standarde înalte de calitate, performanță și siguranță.

De unde cumperi încărcătoare originale pentru iPhone

Din cauza cererii foarte mari, piața de accesorii contrafăcute s-a dezvoltat din ce în ce mai mult în ultimii ani, ceea ce poate face dificilă deosebirea unui încărcător provenit din surse nesigure de unul original. Din acest considerent, pentru a evita orice risc este recomandat să cumperi întotdeauna din surse de încredere, de la parteneri sau distribuitori autorizați Apple, pentru a nu fi ținta unei înșelătorii în acest sens. La Mag Genius găsești o varietate de cabluri și acumulatoare pentru orice model de iPhone în așa fel încât să îți fie ușor să găsești varianta potrivită pentru telefonul tău. Cu fir sau wireless, pentru priză sau pentru mașină, fiecare model disponibil pe site este certificat de organele de reglementare responsabile, ceea ce înseamnă că obții cel mai înalt nivel de calitate la fiecare achiziție.

Evită riscurile și bucură-te de accesorii care prelungesc durata de viață a iPhone-ului tău cumpărând încărcătoare și acumulatoare de la Mag Genius! Plasează o comandă cu doar câteva click-uri , iar coletul va ajunge la ușa ta în următoarele zile, în așa fel încât să te bucuri de protecție și performanță cu minim de efort.

Avatar Redactia 48H

Autorul Articolului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte aticole relevante